Šifra artikla: CALF R2 FPNK

Calf R2 v2 Fkuo pink kompresione navlake za listove

4.390,00 rsdsa PDV-om
Odaberite veličinu:
Dostupne boje:
Dodaj u KORPU

Za više informacija, pomoć ili poručivanje:

Specifikacije proizvoda

Compressport ANTI FATIGUE

Apsorbuje vibracije i umanjuje stres mišića izazvanih fizičkom aktivnošću. Povećava stepen izdržljivosti zglobova i ubrzava vraćanje venske krvi . Na taj način pospešuje uklanjanje metaboličkih supstanci poput laktata iz mišića.

Compressport D TOX

Istraživanja ukazuju da se značajno smanjuje mlečna kiselina tokom fizičke aktivnosti

Compressport MASSAGING-FIBER

Prilikom svakog pokreta, patentirana vlakna vrše mikro masažu čime stvaraju osećaj prijatnostii za trkača.

Compressport RECOVERY

Efekat oporavka mišića oseća se odmah. Kompresija utiče na brži protok krvi usled čega se povećava osećaj lakoće, snage u ekstremitetima, kao i opšte zadovoljstvo.

Compressport SHOCK-ABSORBER-MICRO

Posebna silikonska oplata omogućava potpuno prilagođavanje morfologiji tela čime se apsobruju vibracije. Ima efekat masaže mišića na mikro nivou, povećava udobnost i revitalizaciju mišića.

Compressport ULTRA RESIST–COMPRESSPORT

oprema je otporna na cepanje ako se koristi na adekvatan način.

Compressport ULTRALIGHT

Omogućava da se tečnost ne zadržava i time kompresiona navlaka ostaje suva i lagana.

Opis proizvoda

R2V2 su kompresione navlake sa ergonomskim dodatkom pod nazivom K- zaštita. Ove kompresione navlake štite koljena od vibracija pri čemu se vibracije umanjuju do 8%. Nošenjem navlaka tokom i nakon trening(napora), smanjuje se bol, odlaže zamor i ubrzava oporavak. Rezultati njihovog nošenje su najviše vidljivi kod ultra dugih trkačkih distanci. Prilikom trčanja na dugim distancama ili strmih spuštanja niz planine, koljena moraju da budu zaštićena od šokova i oscilacija. R2V2 u sebi sadrži ergonomski dodatak koji daje izuzetnu potporu tetivi, i smanjuje mogućnost pojave Chondromalacia patellae (trkačkog kolena).

K PROTECT dodatak koji deo kompresione navlake, ne ometa kretanje niti uzrokuje tegobe.Smanjuje mogućnost povrede kolena, štiti povređena i oslabljenja kolena.Pomaže i smanjenju posledica preteranog zamora tako što onemogućuje skupljanje toksina i mlečne kiseline u mišićima.Njegovo nošenje nakon fizičke aktivnosti omogućava kvalitetniji i brži oporavak mišića.R2V2 ne sadržava vlagu.

Top

FIND US

Saznajte još o nama. Zapratite nas na društvenim mrežama.

RUN WITH US

Pošaljite nam vaš e-mail, mi ćemo se potruditi da ništa ne propustite