Šifra artikla: BB4055

Muške patike Supernova Glide 8

16.790,00 rsd 13.430,00 rsdsa PDV-om
UŠTEDA: 3.360,00 rsd
Odaberite veličinu: Tabela veličina
Dostupne boje:
Dodaj u KORPU

Za više informacija, pomoć ili poručivanje:

Specifikacije proizvoda

Adidas BOOST™

Revolucionarna tehnologija s energetskim kapsulama koje pružaju veći povrat energije u dodiru s tlom od bilo kakvog standardnog materijala, BOOST™ pena pruža maksimalnu udobnost i amortizaciju. Najotporniji od svih materijala za izradu đona bezgraničan je izvor energije, jednako udoban i efikasan stotinama kilometara i u svim klimatskim uvjetima.

Adidas CONTINENTAL™

CONTINENTAL™ tehnologija nastala je saradnjom sa svetski poznatim proizvođačem pneumatika. Posebna guma na đonu patika uz veliku izdržljivost garantuje i optimalno prianjanje uz podlogu u svim vremenskim uslovima i na svakom terenu. 

Adidas TORSION®

TORSION® sistem podrške podupire svod stopala i omogućuje prirodno kretanje i adaptaciju prednjeg i zadnjeg dela stopala svakoj podlozi. TORSION® garantuje stabilnost stopala podupirući njegov srednji deo u svakom za trčanje specifičnom pokretu. Sistem se brzo anatomski prilagođava stopalu trkača čime se skraćuje vreme adaptacije.

Opis proizvoda

Adidas Supernova Glide 8 su muške patike za trčanje, namenjene neutralnim trkačima, koje pružaju savršen balans podrške, ventilacije i energije. Sadrže BOOST™ tehnologiju koja omogućava veći povrat energije u dodiru sa tlom. Dok CONTINENTAL™ tehnologija koja je nastala u saradnji sa svetski poznatim proizvođačem pneumatika nudi veliku izdržljivost i garantuje optimalno prianjanje na svakom terenu.

Težina: 314 grama ; Pad peta-prsti: 10mm.

Top

FIND US

Saznajte još o nama. Zapratite nas na društvenim mrežama.

RUN WITH US

Pošaljite nam vaš e-mail, mi ćemo se potruditi da ništa ne propustite